Onderhoud & Reparaties

Is uw grasmaaier of een andere tuinmachine kapot? Of functioneert Ă©Ă©n van de onderdelen van uw tuinmachine niet meer? Wij kunnen uw tuinmachine repareren in onze eigen professionele werkplaats. Wij repareren alle soorten tuinmachines van vele bekende merken. Als u van tevoren wilt weten wat de reparatiekosten zijn, dan kunnen wij voor u een prijsopgave maken. Wij hanteren 25,- onderzoekskosten. (bij akkoord voor reparatie vervallen deze kosten)

Tuinmachine repareren
Is een onderdeel van uw grasmaaier stuk of start hij helemaal niet meer? Wij kunnen uw tuinmachine repareren. U kunt uw machine altijd tijdens onze openingstijden langs brengen. Heeft u zelf geen mogelijkheid om de machine te vervoeren? Dan kunnen wij hem ook bij u komen halen. Bel ons op en we maken telefonisch een afspraak om de machine op te komen halen op een geschikt moment. Zodra de machine in onze werkplaats is, bekijkt een van onze monteurs deze om erachter te komen wat er defect is. Wordt de machine repareren te duur of heeft u aangegeven dat u eerst wilt weten wat het gaat kosten, dan bellen we u op om te overleggen wat we doen.

Onderhoud tuinmachine
Onderhoud aan uw machine is zeer belangrijk voor een lange levensduur van uw machine. Als u regelmatig uw machine onderhoud geeft, heeft u ook meer plezier van uw tuinmachine tijdens het gebruik hiervan.

 

Meld u hieronder aan voor het jaarlijks onderhoud van uw machine. In de maanden November t/m februari geniet u van een gratis haal- en brengservice.

Buiten deze maanden hanteren wij de volgende kosten voor het halen en brengen van machines:

Loopmaaier 25,-
Hand-held machines 25,-
robot 25,-
zitmaaier 45,-
Borstelmachine/veegmachine 45,-
Versnipperaar/klover 30,-

Dit geldt voor de regio’s Etten-leur, Breda, Halderberge, Roosendaal en Zundert. Buiten deze regio’s zijn de kosten afhankelijk van de afstand. Neem hiervoor contact met ons op.

Winteronderhoud

Wilt u uw machine aanmelden voor een winterbeurt laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.


    Vindt hier uw handleiding van uw machine!
    Handleiding >