WERKPLAATS BLIJFT OPEN

Helaas mag wegens corona vanaf morgen 15 december onze showroom tijdelijk niet open. Maar de werkplaats daar en tegen wel. U kunt uw machine dus brengen of laten ophalen voor een reparatie of een (winterbeurt).

BESTELLINGEN

Bestel uw artikelen online via onze webshop, telefoon (076 56 23 797) of mail (info@schenktuinmachines.nl) en u kunt uw bestelling op komen halen in onze winkel!

 

SCHENK TUINMACHINES

GOED ADVIES voor uw TUINPLEZIER

Het is belangrijk om op zoek te gaan naar de juiste tuinmachine, eentje die bij u en uw werkzaamheden past. Online is dat vaak lastig, daarom nodigen wij u uit om naar onze winkel te komen. Wij voorzien u van het juiste advies en zoeken samen met u naar de juiste machine. De machines kunt u in onze showroom op uw gemak ervaren. Goed advies is goud waard!

CORONAPROOF

Wij hebben een rustige en ruime showroom zodat wij gemakkelijk 1,5 meter afstand kunnen nemen. Wij zorgen voor maximale hygiëne en zullen vanaf heden ook mondkapjes dragen. Bij een eventuele bezorging zullen wij tot de voordeur leveren. Zo proberen wij corona op afstand te houden.

SHOWROOMMODELLEN ACTIE

25% korting op alle grasmaaiers in onze showroom

*met uitzondering van de accu modellen

ACTIES

Robotmaaiers bij VV Oosterhout

Al enige tijd lopen de Honda Miimo maairobots op het B veld van de oosterhoutse club. Door de goede samenwerking van de Gemeente Oosterhout, de voetbalclub en Schenk Tuinmachines is het resultaat prachtig te noemen. Bij deze club kunt u heel goed het verschil zien tussen de velden die met een ‘gewone’ maaier gemaaid worden en die door de maairobots bijgehouden worden.

Onze merken